Hoe word je een "PRO" mountainbiker

Epic Nutrition Team

Rik Harms

Bram van Boekholt

Nico Rooks

Wij zijn Trail-addicts.com, we hebben dit online magazine al jaren en onlangs hebben we besloten iets te veranderen. We willen beter worden, veel beter! In die zoektocht kwamen we logischerwijs ook het onderdeel voeding tegen. Zonder de juiste voedingstoffen word je niet snel sterker of sneller en je verbetert niet je uithoudingsvermogen.

We trainen veel op de fiets maar vooral ook thuis, waar we de kracht training kunnen doen. De Pre workout voor het trainen, BCAA voor tijdens en de spieren weer voeden met de juiste eiwitten met WHEY supplementen.

Onze Epic Nutrition producten helpen ons sneller te worden met een veel beter uithoudingsvermogen. Naast Mountainbiken zijn er tal van andere sporten waar kracht en uithoudingsvermogen essentieel zijn. Daarom EPIC Nutrition, voor alle EPIC sports die er zijn.

Wij gaan op zoek naar alles wat je een pro mountainbiker maakt!

Met Trail-Addicts zijn we inmiddels al op heel wat plekjes geweest in Europa. We fietsen wat af en door de ervaring worden we telkens wel wat beter. Toch gaat het voor ons gevoel niet hard genoeg. De écht snelle rijders schieten ons op alle fronten voorbij en echt wedstrijdmateriaal zijn wijzelf ook niet. We merken dat je voor deze schitterende sport van het mountainbiken echt véél meer moet doen om echt goed te worden, dan alleen wat rond te fietsen.

De komende 3 jaar nemen we de tijd om ECHT beter te worden. We gaan ons focussen op onze techniek samen met professionals. Maar ook gaan we ondervinden wat er allemaal nog meer nodig is naast het fietsen om kracht, souplesse en snelheid op te bouwen. We gaan op een aantal “afdalingen” meten hoe snel we zijn, daar focussen we ons dan op. Sneller, sneller en nog sneller. In onze YouTube series zullen we van alles voorbij laten komen. We nemen je mee in onze reis hoe je een pro mountainbiker kunt worden 😀

Dat uiteraard zonder dat we het allerbelangrijkste zullen verliezen: Plezier!

Abonneer je alvast op ons kanaal zodat je zeker niks mist.

Onderdeel van

EPIC Nutrion

is onderdeel van

Trail-addicts.com

Bedrijfs informatie

KVK: 63323079

BTW: NL855186203B01

BANK: NL56INGB0006842071